آخرین اخبار
کد مطلب: 73936
رونمايي از موشک‌هاي پدافند هوايي دور برد در آينده نزديک
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 885

به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرنگار دفاعي ـ امنيتي باشگاه خبرنگاران، سردار احمد وحيدي در حاشيه همايش حجاب و عفاف وزارت دفاع که صبح امروز در دانشکده صنعتي مالک اشتر برگزار شده بود در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سؤالات آنها پاسخ داد.

وي در پاسخ به سؤال باشگاه خبرنگاران در خصوص ماهواره‌هاي جديد از پيشرفت برنامه‌هاي در دست اجرا براي پرتاب اين ماهواره‌ها خبر داد و افزود: وزارت دفاع در تلاش است تا طبق برنامه‌هاي زمان‌بندي شده اين پروژه‌ها را به سرانجام رسانده و در زمان مناسب به اطلاع عموم برساند.

وزير دفاع هم‌چنين در رابطه با سامانه موشکي مشابه s300 (باور 373) گفت: ساخت اين سامانه در دستور کار است و مراحل تکميلي آن به خوبي پيش مي‌رود. هم اکنون ساخت سامانه بومي s300 براي اهداف دور برد را دنبال مي‌کنيم.

سردار وحيدي در رابطه با تحويل تجهيزات به نيروي دريايي اظهار داشت: با توجه به اين که يکي از وظايف وزارت دفاع، تامين تجهيزاتي و تسليحاتي مورد نياز نيروهاي مسلح است در اين رابطه در حوزه زير سطح، سطحي و اثر سطحي، کارهاي خوبي را انجام داده‌ايم که بخشي از اين پروژه‌ها به نيروي دريايي تحويل شده و بخش ديگر نيز در آينده‌اي نزديک تحويل خواهد شد.

وي از رونمايي دستاوردهايي در حوزه موشکي، دريايي و هوايي در ماه‌هاي آينده خبر داد و افزود: همان طور که قرار بود، کاوشگر ايراني در آينده‌اي نه چندان دور به فضا پرتاب خواهد شد.

وزير دفاع در پاسخ به باشگاه خبرنگاران از رونمايي موشک‌هاي پدافند هوايي دوربرد در آينده‌اي نزديک خبر داد.

سردار وحيدي در ادامه، با اشاره به پيروزي فلسطين بر رژيم صهيونيستي، آن را سومين پيروزي جبهه مقاومت در برابر صهيونيست‌ها دانست و تصريح کرد: پس از پيروزي جبهه مقاومت در جنگ 33 روزه که شروع موفقيت‌هاي آنان بود، در جنگ 22 روزه و سپس در جنگ غزه نشان داده شد که رژيم صهيونيستي براي تسلط مجدد و به رخ کشيدن قدرت نظامي خود فرصت کوتاهي دارد و در واقع قادر نيست در اين جنگ‌ها به پيروزي برسد.

وزير دفاع شکست رژيم صهيونيستي در جنگ غزه را گوشه‌اي از بن‌بست نظامي اين رژيم ارزيابي کرد و افزود: با توجه به اين که رژيم صهيونيستي با تکيه بر قدرت نظامي خود، براي سلطه‌گري تلاش مي‌کرد اين شکست‌ها بيانگر به بن‌بست رسيدن اين رژيم است و طبيعي است که پيروزي‌هاي جبهه مقاومت در ساير حوزه‌ها تداوم پيدا کرده و تقويت شود.

وي همچنين موضع وزارت دفاع در خصوص نصب سپر موشکي ناتو در ترکيه را همان موضع وزارت خارجه اعلام کرد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس